Technological Advances in Improved and Alternative Sources of Lipids. Hardback
Ø 0.0
0 Bewertungen
75,88 €
Graduate and undergraduate students will find value in the data.".
Jetzt bei Ebay:
-
Features:1st Edition
-
Level:Advanced
-
Format:Hardcover
-
Number of Pages:397
-
Subject:Food Technology.
-
Country/Region of Manufacture:United Kingdom
-
Personalised:No
-
Educational Level:Adult & Further Education
-
Language:English
-
Publication Year:1994
-
Publication Name:Technological Advances in Improved and Alternative
-
Subject Area:Sources of Lipids.
-
Author:Ed by Kamel and Kakuda
-
Publisher:Blackie Academic and Professional.
-
Type:Textbook
-
ISBN:0751400017
-
Expressversand:International Priority Shipping 14,16 EUR - Lieferung zwischen 03. July 2025 und 07. July 2025 (bei heutigem Zahlungseingang)
-
Versand nach:Großbritannien, Antigua und Barbuda, Österreich, Belgien, Bulgarien, Republik Kroatien, Zypern, Tschechische Republik, Dänemark, Estland, Finnland, Frankreich, Deutschland, Griechenland, Ungarn, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Niederlande, Polen, Portugal, Rumänien, Slowakei, Slowenien, Spanien, Schweden, Australien, Bahrain, Kanada, Japan, Neuseeland, China, Hongkong, Norwegen, Indonesien, Malaysia, Mexiko, Singapur, Südkorea, Schweiz, Taiwan, Bangladesch, Belize, Bermuda, Bolivien, Barbados, Brunei Darussalam, Kaimaninseln, Dominica, Ägypten, Guernsey, Gibraltar, Guadeloupe, Grenada, Französisch-Guayana, Island, Jersey, Jordanien, Kambodscha, St. Kitts und Nevis, St. Lucia, Liechtenstein, Sri Lanka, Macau, Monaco, Malediven, Montserrat, Martinique, Nicaragua, Oman, Pakistan, Paraguay, Réunion, Turks- und Caicosinseln, Aruba, Saudi-Arabien, Südafrika, Vereinigte Arabische Emirate, Chile, Bahamas, Kolumbien, Costa Rica, Dominikanische Republik, Guatemala, Honduras, Jamaika, Kuwait, Panama, Philippinen, Katar, El Salvador, Trinidad und Tobago, , Ukraine, USA
-
Versand ausgeschlossen:Afghanistan , Libyen , Nauru , Somalia , Jemen , Israel , Iran , Russische Föderation , Irak , Libanon