Stärke: Struktur, Eigenschaften und Modifikationen für Lebensmittelanwendungen
Ø 0.0
0 Bewertungen
157,38 €
Each chapter presents an in-depth review of a specific research area updated with current research. Chapters of this book provide comprehensive information regarding starch modification, which will help to design new, healthy starch-based food products.
Jetzt bei Ebay:
-
EAN:9781032647166
-
UPC:9781032647166
-
ISBN:9781032647166
-
Format:Hardback, 386 pages
-
Author:Sneh Punia Bangar (Edited by)
-
Book Title:Starch: Structure, Properties, and Modifications f
-
Item Height:2.4 cm
-
Item Length:25.4 cm
-
Item Weight:0.93 kg
-
Item Width:17.8 cm
-
Language:Eng
-
Publisher:CRC Press
-
Economy Shipping from outside:eBay SpeedPAK Economy 16,24 EUR - Lieferung zwischen 28. July 2025 und 08. August 2025 (bei heutigem Zahlungseingang)
-
Versand nach:Großbritannien, USA, Irland, Australien, Deutschland, Frankreich, Italien, Niederlande, Singapur
-
Versand ausgeschlossen:Isle of Man , Russische Föderation , Albanien , Andorra , Griechenland , Spanien , Israel , Türkei , Guyana , Afghanistan , ... und weitere